LifeRPG

Witaj na forum

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-08-21 20:44:14

BMW69
Administrator
Liczba postów: 7
Windows 8.1Opera 39.0.2256.48

Rekrutacja na moderatora śierpień

WZÓR:

Imię:
Coś o sobie:
Ilość godzin na serwerze:
Czemu ta ranga:
Co będziesz najczęściej robił jako moderator?
Czy podoba ci się nasz serwer?
Czy masz zamiar zrobić np TS3?
Czy będziesz robił dużo speców?

Podania piszecie w tym temacie podania bez zgodnego wzoru zostaną odrzucone automatycznie POWODZENIA!

#2 2016-08-21 20:51:49

TeletubisieK
Moderator
Liczba postów: 6
Windows 7Chrome 52.0.2743.116

Odp: Rekrutacja na moderatora śierpień

Imię: Mateusz
Nick: TeletubisieK
Coś o sobie: Cześć mam na imię Mateusz . Mam prawie 15 lat .  lubię grać w piłkę nożną , i grać na komputerze
Ilość godzin na serwerze: 1,2 godziny
Czemu ta ranga:Ogarniam range Moderator innej bym nie chciał bo mi nie zalezy na ragnach tylko na graczach <33
Co będziesz najczęściej robił jako moderator? Pomagał graczą
Czy podoba ci się nasz serwer? Zajebisty serwer przepraszam ze przeklinam
Czy masz zamiar zrobić np TS3? ja mogę zrobić wam tsa 3
Czy będziesz robił dużo speców?  za dużo że aż serwer nie będzie nadązał XD

#3 2016-08-21 20:55:04

Hajsyy
Użytkownik
Liczba postów: 1

Imię:Krystian
Coś o sobie:Coś o sobie:Cześć mam na imie krystian mam 16 lat mieszkam w województwie lubuskim. Moją ulubioną grą jest MTA i FS 2k15 i 16 [dblpt]D Moim ulubionym zwierzęciem jest pies rasy bulldog i mops [dblpt]D. Razem z kolegami jeżdżę sobię moim Crossem jakim jest KTM SX 250. Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Mam konsole PSP na której nie gram i mam zamiar kupić ps3 abym mógł grać w gta 5 i w FS 2k17. Nagrywam na youtube (nie bede reklamowal kanalu). Mam 15 subów a na drugim kanale 120. Razem z kolegami jeździmy rowerami i stuntujemy jeździmy na jednym kole itd. Jak miałem 12 lat chodziłem na kickboxin i mam 3 medale z tego "Sportu" Bardzo lubię grać w piłkę nożną nawet gram w jednym klubie. Moim ulubionym napojem którego piję codziennie jest Lipton potrafie wypic 16L w 11 dni. Mam autograf adama malysza ponieważ ma on wykupiony hangar i tor gdzie ćwiczy na rajd dakar. Jestem osobą nie cierpliwą ale uprzejmą. Jak ktoś mnie wkurzy potrafie go wyzwac ale nie wulgarnie, ponieważ żadko używam wulgaryzmów. Mam mikrofon Samson Go Mic mam 20 gier pudełkowych. Dwie na ps2 i 3 na PSP a reszta na PC. Jestem fanem gry GTA jak i FS. Bardzo często jestem na dworze z kolegami ale wieczorami gram na serwerze od 17. Mam konto steam na którym mam CS:GO a na koncie mam 287 skinów (wszystkie po 3 centy). Mam dwie chusty jedną noszę na ręce a drugą na szyi. Mieszkam blisko admiana o nicku Lewanek. Mamy do siebie ok. 20km [dblpt]D Mam telewizor 37 cali Samsung ktorego kupiłem jak byłem w 2 klasie podstawówki za 2700zł. Mam telefon Huawei ascend g620s biały z androidem 4.4.4 Mam głośnik Chinola PEVQ. Mam komputer na którym to pisze i gram moja karta graficzna geforce gtx 980 i procesor Intel core i7. Mój komputer ma 16gb ramu. Mam krótkie włosy brązowe oczy. Mam CS 1.6, MXvsATV reflex. Mój nick wziął sie od nicku: Hajsysaspoko ponieważ kiedyś sb taki nick wymyśliłem. Nie lubię Gimpera. Mam w planach kupić premium.
Ilość godzin na serwerze:od 2h do 5h
Czemu ta ranga: Ta ponieważ umiem wszystkie rzeczy związane z tą rangą. Komendy i inne rzeczy. Będę bardzo pomagał administacji z raspami i graczą w potrzebie.
Co byś chciał wprowadzić na serwer: Jeszcze milszą atmosfere [dblpt]D
Co będziesz najczęściej robił jako moderator? Pilnował aby był porządek
Czy podoba ci się nasz serwer? Tak
Czy masz zamiar zrobić np TS3? Niestety nie umiem ale mogę spróbować
Czy będziesz robił dużo speców? Tak

#4 2016-08-21 20:58:15

adamDJ
Użytkownik
Liczba postów: 2

Imię: Adam
Nick: adamDJ
Coś o sobie:  Witam, mam na imię Adam i chciałbym Wam o mnie opowiedzieć. Obecnie skończyłem 3 klasę gimnazjum, i od Września wybieram się do szkoły średniej, oraz na treningi w klubie LKS Orzeł Goleszyn gdzie gram na pozycji środkowego pomocnika. Jestem miły, koleżeński oraz przyjacielski a także inteligentny. Jestem osobą spokojną, szczerą. Unikam różnego typu sporów, lecz gdy już takowy wystąpi próbuję go załagodzić. Chętnie nawiązuje nowe kontakty, nie jestem wulgarny Nie daje się prowokować oraz na ogół trudno wyprowadzić mnie z równowagi. Powierzone mi zadania wykonuję pilnie i na czas.
Ilość godzin na serwerze: Od startu serwera [dblpt])
Czemu ta ranga: Ponieważ chcę pomagać graczom i adminstracji wyższej rangi.
Co będziesz najczęściej robił jako moderator? Eventy, oraz sprawdzał forum - apelacje itd.
Czy podoba ci się nasz serwer? Tak.
Czy masz zamiar zrobić np TS3? Tak.
Czy będziesz robił dużo speców? Tak.

#5 2016-08-21 21:11:16

BMW69
Administrator
Liczba postów: 7
Windows 8.1Opera 39.0.2256.48

Zamykam wyniki za chwilkę

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot